Menü Bezárás

Rólunk

Bemutatkozás

Honnan jött ez a név? Mely része mit takar? Mit is jelent számunkra? Engedjék meg, hogy megosszam Önökkel!

Fiatal, gyermekkori álmom volt  hogy egyszer DJ lehessek, és embereket szórakoztathassak a zenéléssel. Az, hogy az ember álma teljesül ,bátran állíthatom, hogy fantasztikus érzés. DJ Ecler néven váltam ismertté. Ezért került a névbe az ECLER szó.

A kezdeti korszak óta számtalan céges, és szórakozóhelyi rendezvényen voltam DJ, amely mellett szépen lassan kialakult egy újhullámú vonal, mégpedig az esküvői Djskedés világa. Számomra ez lett a nagy kedvenc, mivel hihetetlen öröm látni az ifjú boldog párokat, és azt az érzést átélni, hogy a nagy napjukon én szolgáltatom a zenét nekik. Innen jött tehát az esküvő szó, azaz a WEDDING.

Eleinte egyedül dolgoztam, de aztán szépen lassan a felkérések számának növekedése,  illetve a véleményem szerint kitartó munka egyre inkább megteremtette a bővülés szükségességét. Esküvői DJ munkásságom során egyre többször kerültem abba a helyzetbe, hogy nemet kellett mondjak a pároknak, akik megkerestek, azért mert a Nagy Napjukra már foglalt voltam.
 
Ezen helyzetek elkezdtek sűrűsödni. Eközben egyre erősödött az érzés, hogy márpedig én segíteni szeretnék nekik  az életük ezen csodálatos napján.  Ez szülte  meg a gondolatot bennem, hogy bővítsem vállalkozásomat. Egyszerűen szeretek segíteni az embereknek. Inspirál, ha a munkám gyümölcsével mások Nagy Napját tehetem még szebbé.  A feladat tehát adott volt, jöhetett a neheze, a megvalósítás.

100%-os odafigyelés, szakértelem, odaadás , mosoly persze minőségi eszközparkkal fűszerezve , amely remélhetőleg hamarosan az Ön esküvőjét, rendezvényét is szebbé teszi! Ha már velünk dolgozik köszönjük, ha még nem, akkor izgatottan várjuk!

Fejlődés

Ehhez kellett minőségi eszközpark, szállítóeszköz, és mindenekelőtt a legeslegfontosabb egy csapat, aki  a sok konténerbe zárt eszközből hétről-hétre valami különlegeset alkot. Ezt megvalósítani persze közel sem volt ilyen egyszerű. Magasra raktam a lécet. Azt mondtam, hogy akkor lesz csapat, ha találok hozzá hozzám hasonló mentalitású embereket. Mind  emberileg, mind szakmailag.  Akik azt képviselik amit én megálmodtam, ha ott vagyok, ha nem.  Akik ugyanolyan lelkesen dolgoznak a nap végén is, és persze legalább ugyanannyit mosolyognak is közben mint én. Szerencsés embernek érzem magamat, mert úgy érzem sikerült. Ezután már bátran elindulhatott a csapat, azaz a CREW.

Sikerült mert úgy érzem az, hogy egy átlagos nyári, hétvégi szombaton az ECLER WEDDING AND EVENT CREW több esküvőt is megold egyszerre a saját maximalizmusával, és profizmusával az fantasztikus eredmény. Legyen az hang-, fény, vetítéstechnika, vagy akár DJ tevékenység. Akár mindegyik ezek közül, akár egy egy részlet. Egy szertartás hangosítás, egy gyönyörű fénydekor- ami egyébként a személyes kedvencünk, egy park világítás, egy hangulatos épületszínezés fénnyel, kültéren vagy beltéren, vagy egy minőségi hangtechnika egy másik DJ-nek. Van ahol egy apróság, van ahol egy komplett esküvői háttértechnika. Ami fontos: mindent  úgy szeretünk megoldani, ahogy lennie kell, ahogy elvárható a 21. században.

További tudnivalók

Kövess minket!

Elérhetőségeink