Menü Bezárás

Technika

Hangtechnika

Rendezvényeinket és eseményeinket mindig kifogástalan hangzással ruházzuk fel. Legyen szó esküvőkről, önkormányzati rendezvényekről, falunapokról vagy koncertekről, hangszereléseink és mikrofonjaink kiváló minőséget és kristálytiszta hangzást biztosítanak. 

A beszédek, énekek hangosításánál SHURE mikrofonokat alkalmazunk a zajmentes és tiszta hangzás érdekében, míg a mozgásban lévő személyek megfelelő kihangosítását rádiós mikrofonokkal oldjuk meg. A megfelelő mikrofonok mellett prémium kategóriás RCF hangfalakat használunk.

Teljes körű hangosítást biztosítunk minden alkalomhoz, legyen az szertartás, házasságkötés, céges rendezvények, szabadtéri események, koncertek. 

Fénytechnika

A modern rendezvények elengedhetetlen része a kifinomult fénytechnika, melyet minden alkalommal igényesen és pontosan, a helyszín adottságainak megfelelően állítunk be, és építünk ki. Legyen szó esküvőről, céges rendezvényről vagy koncertről, esetleg nagyobb színpadi eseményekről, fényeink segítségével varázslatos atmoszférát teremtünk, mely emlékezetessé teszi az eseményt. 

Különböző színek és fények kombinációjával, játékával, valamint változatos ábrákkal és mozgásokkal kiemeljük az esemény fontos pillanatait, prémium kategóriás LED technikákat alkalmazva pedig egyedi díszítést tudunk létrehozni a hely számára.

Professzionális fénytechnikánk nemcsak a meghitt hangulat megteremtését segíti, de lehetőséget teremt az eseményről készült fotók és videók lenyűgöző megörökítésére is.

További tudnivalók

Kövess minket!

Elérhetőségeink